Wraps met maïs en kidneybonen

Ingrediënten: 1 pak AH Tortilla wraps van 6 stuks naturel 1 potje Santa Maria Chunky wrap salsa mild (AH) IJsbergsla, klein zakje Créme frêche 125 g Mais 150 g Kidneybonen 200 g Snoeptomaatjes Champignons 1 gesnipperde rode ui komijnpoeder Bereiding: Bak de ui, de champignons en de in stukjes gesneden snoeptomaatjes aan Voeg wat komijnpoeder

Gevulde paprika’s

Ingrediënten: 2 grote rode paprika’s 1 bakje kastanjechampignons 3 lente-uitjes 1 sjalotje 1 el olijfolie extra vierge 100 g zachte geitenkaas(blokjes) 4 half gedroogde tomaten in olie 2 tl oregano peper en zout geraspte belegen kaas 1/2 kruidenbouillontablet peterselie Bereiding: Snijd de paprika’s dwars door en verwijder de zaadlijsten en de pitjes Snipper het sjalotje

Vegetarische erwtensoep

Ingrediënten: 500 g spliterwten 2 prei 2 wortelen 1/2 knolselderij 2 pastinaak 5 stengels bleekselderij 1/2 bos bladselderij 2 liter groentenbouillon (van 4 zoutarme bouillonblokjes) roerbakolie of olijfolie peper en zout Bereiding: Zet de spliterwten op met de groentenbouillon en laat aan de kook komen Laat de erwten zachtjes gaar koken zodat ze uit elkaar