Wraps met maïs en kidneybonen

Ingrediënten:

  • 1 pak AH Tortilla wraps van 6 stuks naturel
  • 1 potje Santa Maria Chunky wrap salsa mild (AH)
  • IJsbergsla, klein zakje
  • Créme frêche 125 g
  • Mais 150 g
  • Kidneybonen 200 g
  • Snoeptomaatjes
  • Champignons
  • 1 gesnipperde rode ui
  • komijnpoeder

Bereiding:

  1. Bak de ui, de champignons en de in stukjes gesneden snoeptomaatjes aan
  2. Voeg wat komijnpoeder toe
  3. Voeg de mais en de kidneybonen toe en laat even opwarmen
  4. Voeg een beetje Santa Maria salsa saus toe naar smaak
  5. Verwarm de wraps in een koekenpan (of magnetron), klein beetje warm maken
  6. Smeer de wraps aan de binnenkant in met créme frêche
  7. Leg er wat ijsbergsla in en vul ze met het sausmengsel
  8. Vouw ze dicht en zet vast met een satéstokje